Bemutatkozik a Susa

Értékelés:
(0 szavazat)

Bemutatkozik a Susa

A Susa kutyatápok gyártója Dr Saffer GmbH közel 40 éve foglalkozott haszon és háziállatok táplálkozásfilozófiával.

Dr Philip Saffer irányításával. 1974 óta gyártották a SUSA kutya és macskatápokat, melyet Európa 18 országában forgalmaztak.

Saffer Úr a koncepció és a receptúra kialakításánál a legnagyobb súlyt az emészthetőségre helyezte. A termékeket folyamatosan fejlesztették és napjaink követelményeinek megfelelően bővítették a kínálatot.

2001:Susa tulajdonosa Dr Saffer Úr meghalt.

2006: Megújult a csomagolás a napjaink elvárásainak megfelelően.

2007: Megszűnik a Dr Saffer GmbH. A forgalmazási és gyártatói jogokat a Meganel Kft megvásárolta Ausztria és a volt kelet-európai blokk területére.

2007-ben a Meganel Kft. létrehozta a mai kornak megfelelő raktárbázisát a Győrhöz közeli Bezi községben. 

  
A gyártás Németországban ill. más nyugat-európai országok neves gyártóinál folytatódik, a Dr Saffer Úr által megírt és továbbfejlesztett receptúrák alapján.Ez biztosítja továbbra is a Susa kutya illetve macskatápok tradicionális minőségét. Termékeinkkel mindenféle korú, fajtájú, méretű és speciális igénybevételre tartott kutyának (szánhúzó, szolgálati, sport kutyák) kínálunk teljeskörű takarmányozási programot.
A Meganel Kft ill jogelődje 1994 óta importálja a Susa tápokat. A vállalkozás a Dobos család tulajdona, családi vállalkozásként működik.Az évek során az ország nagy részét lefedő nagykereskedői hálózatot sikerült létrehoznunk. Termékeink kizárólag szaküzletekben nagykereskedőinknél és tenyésztőknél vásárolhatók meg, erről bővebben a „Hol kapható” menüpontban olvashat!

Filozófiánk:

A partnerek legjobb és leggyorsabb kiszolgálása , minőségi garanciával.

Tisztelettel:

Dobos Gábor, Dobos Anita

 
   
Megjelent: 455154 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 04., csütörtök 15:20

Legfrissebbek a szerzőtől: Super User

Tovább a kategóriában: « Lábléc